Ben dediğin şeyin ne olduğunun matematiğini kavrayarak kendini bilmeye, kendini bilerek hayatı ve hayatındakileri anlamaya ve anlamlandırmaya davetlisin.
Bu sitede yayınlanan her türlü ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belge herhangi bir şekilde izinsiz kopyalanamaz, üzerlerinde değişiklik yapılamaz, kiralanamaz, ödünç verilemez, iletilemez,kaydedilemez, indirilemez , yayınlanamaz, satılamaz veya herhangi bir kâr amacıyla dağıtılamaz. Her hakkı saklıdır.
İçerik hakkında
İzleme Süresi :
30 gün izlenebilir
Çalışma Süresi:
6 Saat 20 dakika
Video :
3 Adet
Dil :
Türkçe
Madde yani gördüğümüz her şey bir ölçü ve bir düzene göre yaratıldıysa ve bu düzenin bir matematiği varsa…
Aslında bizim dünya dediğimiz şey, aynaya yansıttığımız görüntümüzden ibaret ise ve dışarısı sadece sana seni anlatmaya çalışıyorsa…
Bu yansımayı neden ve nasıl yarattığını anlayarak, hayatına kendin yön ve şekil vermeye hazır mısın?
Ben dediğin şeyin ne olduğunun matematiğini kavrayarak kendini bilmeye, kendini bilerek hayatı ve hayatındakileri anlamaya ve anlamlandırmaya davetlisin.
1. Video | KENDİNİ BİLMENİN MATEMATİĞİ
İçeriği görüntüleyebilmek için satın alınız.
2. Video | KENDİNİ BİLMENİN MATEMATİĞİ
İçeriği görüntüleyebilmek için satın alınız.
3. Video | KENDİNİ BİLMENİN MATEMATİĞİ
İçeriği görüntüleyebilmek için satın alınız.
İçerik listesini görebilmek için üye girişi yapınız
Ünal Güner'i Tanıyın
Ünal Güner
Kökleri bir taraftan Kafkaslara, diğer taraftan Mısır’a uzanan bir ailenin tek çocuğu olarak 1966 yılında Gaziantep’de doğdum. Babamın memleketi Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde gelenek ve göreneklerine bağlı bir ortamda büyüdüm. Çevresine kol kanat geren bir babanın oğlu olmak, etrafımdaki insanları kardeş gibi görmemi sağladı. Beş yaşımdayken İstanbul’a taşındık. Çapa İlkokulu’nda 3.sınıf öğrencisi iken, eski bir güreşçi olan babam beni elimden tuttu ve judo kursuna yazdırdı. Bu, benim bambaşka bir dünyaya attığım ilk adım oldu. O dönemde Japonya, Almanya ve İngiltere’den ülkemize gelen uluslararası alanda ün yapmış üstatlarla judo, aikido ve jujutsu eğitimlerine başladım. Onlardan birebir aldığım derslerde bana aktardıkları öğretiler, bugünkü bilgilerimin temelini oluşturdu. Bunlar; Zen Felsefesi ve Kültürü, Uzakdoğu Tıbbı, manyetizm, doğanın ve bedenin ritmi gibi konular içeriyordu. İlk başlarda, sadece bedensel ve fiziksel özelliklerimi geliştirdiğimi düşünürken, aslında duygusal ve ruhsal esneklik eğitiminin içerisinde buldum kendimi. Uzun yıllar judo milli takımında yer aldım. Tamamını okumak ister misin?